Nota juridica

Acest Serviciu de Informații Web a fost proiectat de către BERLIN-CHEMIE MENARINI, înregistrat la Glienicker Weg 125, 12489 Berlin, Germania, pentru clienții din Romania. Paginile noastre de internet au ca scop furnizarea de informații despre compania noastră, produsele noastre și despre alte servicii. Toate detaliile au fost cercetate și prelucrate cu foarte mare atenție și sunt actualizate în mod constant. Indiferent de interesul nostru în acuratețea, caracterul complet și actualitatea conținutului, suntem din păcate în imposibilitatea de a ne asuma vreo responsabilitate de orice fel, fie explicit sau implicit. Aceste pagini oferă doar informații generale și nu înlocuiesc în niciun fel sfatul medicului, sfaturi comerciale sau de altă natură. Din acest motiv, pretenția de despăgubiri pentru daune care rezultă direct sau indirect din utilizarea paginilor de internet și a informațiilor conținute în ele, este exclusă.

În cazul în care paginile noastre de internet conțin sau fac referire la informațiile de la terți, atunci aceste informații nu ar trebui să fie percepute ca reprezentând recomandări din partea noastră. Având în vedere că nu verificăm aceste informații în ceea ce priveşte exactitatea sau actualitatea acestora sau pentru alte aspecte legale, suntem implicit în imposibilitatea de a ne asuma orice fel de răspundere pentru cele menţionate.

Programul, conținutul său, datele, imaginile, etc. sunt protejate prin drepturi de autor sau prin alte drepturi de proprietate industrială. Orice reproducere, imprimare, copiere și utilizare este permisă numai în scopuri non-comerciale și pentru uz personal.

În plus, toate numele de produse marcate corespunzător și alte expresii folosite pe acest site sunt mărci comerciale înregistrate. Orice utilizare este permisă numai după obținerea consimțământului scris din partea BERLIN-CHEMIE MENARINI.

Toate produsele ANAFTIN® menţionate pe acest site web sunt dispozitive medicale, au marcajul CE şi au permisiune pentru vânzare în baza reglementărilor legale în vigoare. Nicio informație publicată pe acest site nu constituie o ofertă în conformitate cu prevederile dreptului civil aplicabil.

Vă rugăm să citiți cu atenţie informațiile atașate la produs înainte de utilizare! Consultaţi un medic sau un farmacist cu privire la riscuri și efecte secundare.

Acestea sunt dispozitive medicale. Cititi cu atentie instructiunile de utilizare.