სად შევიძინოთ?
Erupţia dentară la sugari

Anaftin® Baby Gel gingival pentru erupţia dentară

Anaftin® Baby Gel gingival pentru erupţia dentară este un gel oral bio-adeziv. Anaftin® Baby Gel pentru erupţia dentară formează rapid o peliculă invizibilă care protejează gingiile de disconfort şi durere. Ingredientele sale naturale ajută la reducerea durerii și a roșeței de la nivelul zonelor afectate.

Părinții aleg Anaftin® Baby Gel pentru erupţia dentară pentru a ajuta copilul în perioada erupției dentare. Anaftin® Baby Gel gingival pentru erupţia dentară reduce disconfortul asociat cu erupția dentară.

 • Ameliorarea simptomelor
 • Fără alcool şi fără zahăr
 • Nu arde şi nu ustură atunci cand este aplicat
 • Cu gust plăcut de banane

Anaftin® Baby Gel gingival pentru erupţia dentară este un gel oral bio-adeziv. Anaftin® Baby Gel pentru erupţia dentară formează rapid o peliculă invizibilă care protejează gingiile de disconfort şi durere. Ingredientele sale naturale ajută la reducerea durerii și a roșeței de la nivelul zonelor afectate. Aplicatorul este prevăzut cu peri din silicon, care masează ușor gingiile, ajutând la ameliorarea disconfortului şi a altor simptome asociate erupției dentare.

Apă, PVP, maltodextrină, propilen glicol, ulei de ricin hidrogenat PEG-40, aloe barbadensis, gumă de xantan, aromă, sorbat de potasiu, benzoat de sodiu, EDTA disodic, hialuronat de sodiu, xilitol, clorură de cetilpiridiniu, acid gliciretinic, Crocus sativus (Sofran).

Fiecare tub de Anaftin®Baby Gel  gingival pentru erupţia dentară trebuie utilizat numai de către un singur pacient pentru a se evita contaminarea încrucișată a aplicatorului și a gelului. Anaftin® Baby Gel este contraindicat pacienţilor cu istoric cunoscut de reacţii de hipersensibilitate la oricare dintre excipienţi.

Produsul trebuie aplicat numai de către o persoană adultă. Acest dispozitiv medical nu este o jucărie! NU lăsaţi copilul să se joace cu el! Risc de înecare! Verificaţi dispozitivul medical înainte de a-l utiliza, urmărind orice semn de uzură şi aveţi grijă ca pe durata aplicării gelului nicio parte a capului aplicator să nu se detaşeze accidental. Dacă se întâmplă acest lucru, nu mai utilizaţi dispozitivul. Nu încercaţi să reasamblaţi piesa detaşată. Nu mai utilizaţi dispozitivul după epuizarea cantităţii de gel. A nu se utiliza după data de expirare sau în cazul în care tubul pare deteriorat sau curge. A se păstra la temperatura camerei, ferit de căldura directă. A nu se congela.

Anaftin® Baby  Gel gingival pentru erupţia dentară asigură un ajutor eficient pentru erupția dinților bebelușilor prin trei acţiuni.

CALMEAZĂ DUREREA GINGIILOR

Anaftin® Baby Gel gingival pentru erupţie dentară are un aplicator special conceput prevăzut cu peri fini din silicon care masează blând gingiile. În acest fel, ţesutul iritat va fi relaxat și  se va reduce senzația neplăcută de disconfort la nivelul maxilarului.

SCUT ÎMPOTRIVA DURERII

Anaftin® Baby Gel gingival pentru erupţie dentară este un gel oral cu consistenţă vâscoasă. Acesta formează o mască ce protejează zona sensibilă de factorii externi care produc durere.

CALMEAZĂ IRITAŢIA

Sub scutul protector, Anaftin® Baby Gel pentru erupţia dentară calmează gingiile iritate. Extractul natural de Aloe Vera reduce roşeaţa la nivelul zonelor afectate.

Anaftin® Baby Gel pentru erupţia dentară este ideal pentru sugari și copiii mici și ușor de utilizat de către părinţi:

 • Anaftin® Baby Gel pentru erupţia dentară nu arde şi nu ustură.
 • Anaftin® Baby Gel pentru erupţia dentară are un gust plăcut de banane.
Copilul care prezintă erupţie dentară cu inel de dentiţie

Utilizarea Anaftin® Baby Gel gingival pentru erupţia dentară este la fel de ușoară ca muşcarea unui inel pentru erupția dinților

Anaftin® Baby Gel pentru erupţia dentară a fost testat pentru a acţiona eficient, însă blând pentru copilul dumneavoastră.

Conform unui studiu efectuat în Italia, părinții copiilor tratați cu Anaftin® Baby Gel pentru erupţia dentară au raportat o scădere a ratei frecvenței plânsului si au raportat:

 • Creşterea poftei de mâncare
 • Scăderea din intensitate a durerii
 • Reducerea salivaţiei
Reprezentare schematică a aplicării Anaftin® Baby Gel gingival pentru erupţia dentară

Anaftin® Baby Gel pentru erupţia dentară este un gel oral bio-adeziv. Formează rapid o peliculă invizibilă care protejează gingiile de disconfort şi durere. Ingredientele sale naturale ajută la reducerea durerii și a roșeței de la nivelul zonelor afectate. Aplicatorul este prevăzut cu peri moi din silicon care masează blând gingiile, ajutând la ameliorarea disconfortului şi a altor simptome asociate erupției dentare.

Cum se aplică Anaftin® Baby Gel gingival pentru erupţia dentară

 • Aplicaţi destul gel (1-2 picături) pentru a acoperi zona afectată şi masaţi uşor gingiile cu aplicatorul
 • Aplicaţi gelul pentru erupţia dentară ori de câte ori este necesar
 • De preferință, după mese și înainte de culcare, pentru a favoriza ameliorarea îndelungată a durerii
 • Nu lăsați niciodată copilul singur cu tubul de gel
 • Înainte de a închide capacul curaţaţi toate resturile de produs care ar putea rămâne pe perii aplicatorului
Descărcați instrucțiunile de utilizare