Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Date științifice despre Anaftin®

Polivinilpirolidona (PVP) și acidul hialuronic formează o peliculă mucoadezivă în cavitatea bucală. Acidul hialuronic și Aloe vera contribuie la vindecarea pe cale naturală a țesuturilor afectate.

Cum acționează Anaftin®

1. Scut cu acțiune rapidă împotriva durerii

Datorită componentelor sale, polivinilpirolidona (PVP) și acidul hialuronic, Anaftin® acoperă ulcerația cu o peliculă protectoare. Această peliculă este ca un scut care protejează terminațiile nervoase expuse la nivelul leziunii (aftei) față de iritație, reducând astfel durerea.

2. Vindecarea leziunilor în mod natural

Sub scutul protector, formula unică a Anaftin® favorizează procesul natural de vindecare. Componentele din Anaftin® acționează prin legarea apei și crearea unui mediu care ajută țesutul afectat să se refacă. Aloe vera amplifică efectul de hidratare și ajută la calmarea și refacerea zonelor iritate.

Structura acidului hialuronic

Structura acidului hialuronic

Structura acidului hialuronic

Structura acidului hialuronic

Acid hialuronic

Acidul hialuronic este o macromoleculă prezentă în mod normal în corpul nostru. Este o componentă principală a matricei extracelulare (spațiul dintre celule) din diferite țesuturi ale corpului.

Acidul hialuronic este o macromoleculă higroscopică (ceea ce înseamnă că atrage și reține apa), iar această proprietate îi permite să controleze hidratarea țesuturilor.

Împreună cu PVP, formează o peliculă protectoare (barieră) deasupra mucoasei cavității bucale, care îmbunătățește hidratarea țesuturilor. În plus, bariera respectivă acoperă și protejează terminațiile nervoase sensibilizate, expuse de leziune sau ulcerație, împotriva suprastimulării, protejând împotriva durerii.

Acidul hialuronic din această barieră susține și vindecarea țesuturilor prin hidratarea mucoasei și promovează reepitelizarea (vindecarea).

Imagine a plantei Aloe vera

Gelul de Aloe vera este recomandat în tratamentul diferitelor boli ale mucoasei cavității bucale

Imagine a plantei Aloe vera

Gelul de Aloe vera este recomandat în tratamentul diferitelor boli ale mucoasei cavității bucale

Aloe Vera

Aloe vera este folosită de mult timp la scară largă drept tratament natural pentru diferite tipuri de boli, iar anumite studii sugerează beneficiile pentru vindecare, cosmetice și pentru nutriție ale acestei plante. Gelul de Aloe vera are proprietăți multiple și unice, cu o importantă valoare medicinală și foarte puține efecte secundare și, prin urmare, este recomandat în tratamentul diferitelor boli ale mucoasei bucale.

ȘTIAȚI CĂ

Aloe Vera are un efect de hidratare și calmare și poate favoriza vindecarea rănilor

PRODUSELE ANAFTIN® PENTRU AFTELE DE LA NIVELUL CAVITĂŢII BUCALE

Anaftin® Apă de gură, Gel și Spray ajută în două moduri: apără împotriva durerii, sprijină vindecarea rănii.

Aflați mai multe