Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Întrebări frecvente

Aici puteți găsi răspunsurile pentru unele dintre întrebările dumneavoastră.

Ulcerații bucale

  Aceste răni sunt de obicei inofensive, dar pot apărea frecvent. Majoritatea persoanelor care prezintă aceste leziuni sunt afectate de 2-6 ori pe an, cu o durată medie a episoadelor de 4-7 zile.  Leziunile pot fi dureroase și se pot irita atunci când consumați alimente sau băuturi sau chiar când vorbiți. Produsele Anaftin® vă apără împotriva durerii și favorizează vindecarea rănilor. Dacă aveți leziuni neobișnuit de mari, care se extind sau care durează mai mult de 10 de zile, este recomandat să vă adresați medicului sau dentistului dumneavoastră.

  Aflați mai multe

  Aparatul dentar poate provoca apariția unor mici ulcerații dacă zgârie obrajii. Este posibil ca medicul ortodont să aplice puțină ceară transparentă peste partea aparatului în regiunea care zgârie. În plus, tratarea leziunii cu Anaftin® Gel favorizează vindecarea și regenerarea celulară, ameliorează durerea și protejează locul afectat împotriva infecției.

  Aflați mai multe

  Este adevărat, nu există un tratament specific curativ pentru stomatita aftoasă, ulcerațiile pot reapărea de mai multe ori la persoane sănătoase. Există, însă, terapii pentru ameliorarea durerii și susținerea vindecării. Produsele care protejează și favorizează vindecarea, așa cum sunt Anaftin® Apă de gură, Anaftin® Gel și Anaftin® Spray, pot ajuta prin formarea unui scut care protejează terminațiile nervoase expuse și creează un mediu care facilitează recuperarea țesuturilor.

  Aflați mai multe

  Comportamentul alimentar sănătos poate să ajute în acest caz. Este indicat să evitați alimentele care irită cavitatea bucală, așa cum sunt alimentele acide sau cele condimentate.

  Este recomandat să folosiți Anaftin® Apă de gură de 3-4 ori pe zi sau de mai multe ori, după cum este necesar. Puteți să utilizați Anaftin® Apă de gură după periajul dinților efectuat după mese. Pentru rezultate optime, nu consumați alimente sau băuturi cel puțin o oră după aplicare sau aplicați din nou după ce consumați alimente sau băuturi.

  Aflați mai multe

  Erupția dentară la sugari

   Când copilul pune frecvent degetele sau o jucărie în gură pentru a mesteca, iar fluxul de salivă crește în mod semnificativ, este posibil să-i apară în curând un dințișor.  Un alt indiciu poate fi înroșirea și tumefierea gingiilor.

   Aflați mai multe

   Nu există o regulă precisă care stabilește ordinea în care apar dințișorii copiilor. De obicei primii dinți care erup sunt incisivii centrali, la vârsta de aproximativ 6-12 luni.

   Aflați mai multe

   Mușcarea unei lingurițe reci (din plastic) sau a unui inel de dentiție rece, ținute în prealabil în frigider, pot ajuta la ameliorarea disconfortului. De asemenea, puteți masa ușor gingiile cu un deget curat. O acțiune similară se obține prin masajul blând oferit de perii moi din silicon cu care este prevăzut Anaftin® Baby Gel pentru erupția dentară.

   Aflați mai multe

   Gelurile și soluțiile care conțin un anestezic trebuie evitate la copii din cauza posibilității de supradozaj și a efectelor sistemice toxice. Anestezicele sunt absorbite rapid prin mucoasă și, dacă aplicați o cantitate prea mare sau prea des, copilul va primi o supradoză de anestezic. Autorități precum Agenția pentru Alimente și Medicamente din Statele Unite (FDA) recomandă ca acestea să nu fie folosite pentru erupția dentară la sugari. Anaftin® Baby Gel gingival pentru erupția dentară nu conține analgezice, anestezice sau alcool, ci doar componente speciale care formează rapid o peliculă protectoare.

   Aflați mai multe

   Anaftin® Baby Gel gingival pentru erupția dentară ajută în trei moduri: aplicatorul special conceput masează blând gingiile, iar gelul foarte vâscos formează un scut care protejează contra iritațiilor externe.  Sub scutul protector, Anaftin® Baby Gel gingival pentru erupția dentară ajută la reducerea roșeții în zonele afectate.

   Aflați mai multe

   PRODUSELE ANAFTIN® PENTRU AFTELE DE LA NIVELUL CAVITĂŢII BUCALE

   Anaftin® Apă de gură, Gel și Spray ajută în două moduri: apără împotriva durerii, sprijină vindecarea rănii.