Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Izolarea leziunii vs. acțiune analgezică

Analgezicele și anestezicele sunt medicamente utilizate pentru ameliorarea durerii.

Desen cu aplicarea la nivelul dinților cu Anaftin<sup>®</sup> Baby Gel gingival pentru erupția dentară

Anaftin® Baby Gel gingival pentru erupția dentară reduce disconfortul

Desen cu aplicarea la nivelul dinților cu Anaftin<sup>®</sup> Baby Gel gingival pentru erupția dentară

Anaftin® Baby Gel gingival pentru erupția dentară reduce disconfortul

Există geluri și lichide cu aplicare locală, care conțin anestezice sau analgezice. Cu toate acestea, trebuie să se ia măsuri speciale de precauție la aplicarea acestora, din cauza faptului că supradozajul poate avea consecințe grave. Anestezicele din geluri sunt absorbite prin mucoasă și pătrund rapid în circulația sistemică, lucru care poate fi nociv dacă se aplică gel prea mult sau prea des. Supradozajul anumitor analgezice care conțin produse cu aplicare locală poate determina și arsuri chimice la nivelul gingiilor.

Agenția pentru Alimente și Medicamente din Statele Unite (Food and Drug Administration) a interzis vânzarea fără prescripție medicală a gelurilor cu xilină încă din 2014.

În urma revizuirii datelor privind siguranța, vânzarea acestora este supusă unui regim special în Regatul Unit, cu recomandarea de a nu le utiliza pentru durerea și disconfortul cauzate de erupția dentară.

Anaftin® Baby Gel gingival pentru erupția dentară nu conține analgezice, anestezice sau alcool. Componentele speciale din acest gel formează rapid o peliculă protectoare. Această peliculă protejează gingia inflamată, o calmează și asigură astfel un ajutor eficient. Un aplicator special conceput permite aplicarea directă și igienică în zonele afectate. Perii moi din silicon masează blând gingiile. Acest masaj conferă o ameliorare suplimentară plăcută a disconfortului și a durerii.

  Paracetamolul poate fi foarte util dacă bebelușul dumneavoastră are febră, deoarece paracetamolul reduce atât durerea, cât și febra. Cu toate acestea, înainte de a decide să îi administrați paracetamol copilului dumneavoastră, luați legătura cu medicul pediatru pentru a discuta despre această opțiune. Și rețineți întotdeauna faptul că febra nu este neapărat datorată erupției dinților. De fapt, chiar o infecție poate cauza apariția febrei.

  Anaftin® Baby Gel gingival pentru erupția dentară a fost special conceput pentru a reduce disconfortul și durerile cauzate de erupția dentară la sugari. Ingredientele sale acționează împreună pentru a ajuta la reducerea durerii și a roșeții din zonele afectate și pentru a ameliora în mod eficace simptomele neplăcute.

  Bebeluș care râde având primii dințișori
  Bebeluș care râde având primii dințișori

  ATENȚIE

  Febra nu este neapărat datorată erupției dinților. De fapt, chiar o infecție poate cauza apariția febrei. Prin urmare, este recomandat să consultați medicul pediatru în cazul unor acuze persistente.

  ȘTIAȚI CĂ

  Anaftin® Baby Gel gingival pentru erupția dentară nu conține analgezice, anestezice sau alcool, care se absorb cu ușurință prin mucoasa orală în circulația sistemică și pot să aibă un efect sistemic, lucru deosebit de îngrijorător dacă aplicați aceste produse în exces.