Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Layout Canvas

Anaftin® Baby Gel gingival pentru erupția dentară

Anaftin® Baby Gel gingival pentru erupția dentară este un gel oral bioadeziv. Acesta formează rapid o peliculă invizibilă care protejează gingiile de disconfort și durere. Ingredientele sale naturale contribuie la reducerea durerii și a roșeții în zonele afectate.

Părinții aleg Anaftin® Baby Gel pentru erupția dentară pentru a ajuta copilul în perioada erupției dentare. Acesta reduce disconfortul asociat cu erupția dentară.

 • Ameliorarea simptomelor
 • Fără alcool și fără zahăr
 • Nu arde și nu ustură atunci când este aplicat
 • Cu gust plăcut de banane
Packshot - Anaftin® Baby Teething Gel
Packshot - Anaftin® Baby Teething Gel

  Anaftin® Baby Gel gingival pentru erupția dentară asigură un ajutor eficient pentru erupția dinților bebelușilor prin trei acțiuni.

  Reprezentare schematică a aplicării Anaftin<sup>®</sup> Baby Gel gingival pentru erupția dentară
  Reprezentare schematică a aplicării Anaftin<sup>®</sup> Baby Gel gingival pentru erupția dentară

  Calmează țesutul

  Anaftin® Baby Gel gingival pentru erupție dentară are un aplicator special conceput prevăzut cu peri fini din silicon care masează blând gingiile. În acest fel, țesutul iritat va fi relaxat și se va reduce senzația neplăcută de disconfort la nivelul maxilarului.

  Reprezentare schematică a funcției de protecție a Anaftin<sup>®</sup> Baby Gel gingival pentru erupția dentară
  Reprezentare schematică a funcției de protecție a Anaftin<sup>®</sup> Baby Gel gingival pentru erupția dentară

  Scut împotriva durerii

  Anaftin® Baby Gel gingival pentru erupția dentară este un gel oral cu consistență vâscoasă. Asemenea unui pansament adeziv, acesta formează un scut pe suprafața gingiei. Acest scut protejează zona sensibilă împotriva iritației externe, care cauzează durere.

  Reprezentare schematică a funcției de regenerare a Anaftin<sup>®</sup> Baby Gel gingival pentru erupția dentară
  Reprezentare schematică a funcției de regenerare a Anaftin<sup>®</sup> Baby Gel gingival pentru erupția dentară

  Calmează iritația

  Sub scutul protector, Anaftin® Baby Gel gingival pentru erupția dentară ajută la calmarea gingiilor afectate.

  Anaftin® Baby Gel gingival pentru erupția dentară este ideal pentru sugari și copii mici și este ușor de utilizat de către părinți:

  • Anaftin® Baby Gel gingival pentru erupția dentară nu arde și nu ustură.
  • Anaftin® Baby Gel gingival pentru erupția dentară are un gust plăcut de banane.

  Anaftin® Baby Gel gingival pentru erupția dentară a fost testat pentru a acționa eficient, însă cu blândețe pentru copilul dumneavoastră.

  Conform unui studiu efectuat în Italia, părinții copiilor tratați cu Anaftin® Baby Gel gingival pentru erupția dentară au raportat o scădere a frecvenței plânsului și au raportat:

  • Creșterea poftei de mâncare
  • Scăderea în intensitate a durerii
  • Reducerea salivației
  Bebeluș cu inel de dentiție

  Utilizarea Anaftin® Baby Gel gingival pentru erupția dentară este la fel de ușoară ca mușcarea unui inel pentru erupția dinților

  Bebeluș cu inel de dentiție

  Utilizarea Anaftin® Baby Gel gingival pentru erupția dentară este la fel de ușoară ca mușcarea unui inel pentru erupția dinților

  • Aplicați suficient gel (1-2 picături) pentru a acoperi zona afectată și masați ușor gingiile cu aplicatorul
  • Aplicați gelul pentru erupția dentară ori de câte ori este necesar
  • De preferință, după mese și înainte de culcare, pentru a favoriza ameliorarea îndelungată a durerii
  • Nu lăsați niciodată copilul singur cu tubul de gel
  • Înainte de a închide capacul, curățați toate resturile de produs care ar putea rămâne pe perii aplicatorului

  Descărcați instrucțiunile de utilizare

  ATENȚIE

  Febra nu este neapărat datorată erupției dinților. De fapt, chiar o infecție poate cauza apariția febrei. Prin urmare, este recomandat să consultați medicul pediatru în cazul unor acuze persistente

  ȘTIAȚI CĂ

  Anaftin® Baby Gel gingival pentru erupția dentară creează un mediu umed în care să se refacă țesutul afectat

   Anaftin® Baby Gel gingival pentru erupția dentară este un gel oral bioadeziv. Acesta formează rapid o peliculă invizibilă care protejează gingiile de disconfort și durere. Ingredientele sale naturale contribuie la reducerea durerii și a roșeții în zonele afectate. Aplicatorul este prevăzut cu peri din silicon, care masează ușor gingiile, ajutând la ameliorarea disconfortului și a altor simptome asociate erupției dentare.

   Descărcați instrucțiunile de utilizare

   Apă, PVP, maltodextrină, propilenglicol, ulei de ricin hidrogenat PEG-40, Aloe barbadensis, gumă xantan, aromă, sorbat de potasiu, benzoat de sodiu, EDTA disodic, hialuronat de sodiu, xilitol, clorură de cetilpiridiniu, acid gliciretinic, Crocus sativus.

   Fiecare tub de Anaftin® Gel gingival pentru erupția dentară trebuie utilizat numai de către un singur pacient, pentru a evita contaminarea încrucișată a aplicatorului și a gelului. Utilizarea Anaftin® Gel gingival pentru erupția dentară este contraindicată în cazul pacienților cu istoric cunoscut de reacţii de hipersensibilitate la oricare dintre excipienţi.

   Produsul trebuie aplicat numai de către o persoană adultă. Acest dispozitiv medical nu este o jucărie! Nu lăsați produsul NICIODATĂ la îndemâna unui copilul. Risc de înecare! Verificați dispozitivul medical înainte de a-l utiliza, urmărind orice semn de uzură și aveți grijă ca pe durata aplicării gelului nicio parte a capului aplicator să nu se detașeze accidental. Dacă se întâmplă acest lucru, nu mai utilizați dispozitivul. Nu încercați să reasamblați partea detașată. Nu mai utilizați dispozitivul după epuizarea cantității de gel. A nu se utiliza după data de expirare sau în cazul în care tubul pare deteriorat sau prezintă scurgeri. A se păstra la temperatura camerei, ferit de căldura directă. A nu se congela.